Kontakt Informata

Këtu mund të gjeni kontakt informatat e kompanis sonë. Për çdo paqartësi mos hezitoni që të na kontaktoni. Ju falemnderit.
Addresa:

Drenovec 133, 1200 –  Tetovë, Maqedoni

Tel.&Fax:

+389 44 337 984

Mobil:

+389 70 209 383 , +389 70 371 635

Email:

info@solidplast.com.mk

Na Kontaktoni

Emri Juaj (e domosdoshme)

E-Maili Juaj (e domosdoshme)

Mesazhi Juaj

Katalogu

katalog
Lokacioni i zyrave në lagjen Drenovec, Tetovë
Lokacioni i zyrave dhe fabrikës në fshatin Leshkë, Tetovë