Solid Plast – Tetovë

Kur ndertoni per te ardhmen,zgjidhni ekspertin me te mire !

Kompania SolidPlast është bërë një sinonim i kualitetit dhe profesionalizmit në prodhimtarinë dhe montimin e dyerve, dritareve, vitrinave dhe strukturave. Përvoja shumë vjecare dhe profesionalizmi, janë ato që na japin këtë tipar dhe na bëjnë të qëndrueshëm në treg. Për ne e rëndësishme ka qenë dhe do të jetë që puna dhe prodhimet tona të jenë gjithmonë në funksion të nevojave dhe dëshirave të konsumatorëve.
Prodhimi i këtyre produkteve nga materiali i plastikës, për të cilën edhe është profilizuar kompania, kanë bërë një evolucion të suksesshëm në ndërtimtari, dhe kjo ka mundësuar që të ulet kostoja e ndërtimeve dhe sidomos të ulet kostoja e harxhimit të energjisë për objektet banesore, duke mundësuar freski gjatë verës dhe ngrohtësi gjatë dimrit. Ne ju ftojmë për bashkëpunim dhe ju urojmë punë të mbarë.

Eksperiencë

Dritare - 14 vite
Dyer - 12 vite
Harmonika- 8 vite
Struktura - 6 vite

Jemi me te miret ne prodhimin e

Dyerve, dritareve, vitrinave, roletave dhe strukturave. Përvoja shumë vjecare dhe profesionalizmi, janë ato që na japin këtë tipar dhe na bëjnë të qëndrueshëm në treg.
Dyer
Dritare
Struktura
Harmonika
Roleta

Klientët tanë