Кога градите за иднината, изберете го најдобриот експерт !

Компаниата Солид Пласт е веќе синоним за квалитет, професионално производство, монтажа на врати, прозорци, изложни витрини и структури. Многу годишното искуство и професионализмот ни овозможуваат да бидеме стабилни на пазарот. За нас секогаш било и ке биде важно да нашата работа и производтството да бидат во употреба и целосна функсионалност.
Производстовото на овие производи од пластика, за коите нашата компаниа е и определена, направија успешна еволуција во градежништвото, со ова се овозможи поефтино градежништво исто така во станбените објекти да има помала потрошувачка на енергија, имајќи свежа атмосфера во лето и топлина во зимата.

Искутство

Прозорци- 14 години
Врати – 12 години
Хармоника Врати – 8 години
Структури – 6 години

Производи

Врати

Овие врати се изработени од PVC профил и се поседуваат интегрирани мали комори наредени една до друга кои овозможуваат братите да бидат стабилни и истовремено ги штитат од деформација. Тие се отпорни на радијација и оган и воедно поседуваат напредна термална и звучна изолација….

Прозорци

Овие прозорци представуваат докажан и познат квалитет. Тие се произведуваат во различни форми, бои и димензии прилагодувајќи се потполно со потребите и местото каде се монтираат. 

Витрини и Структури

Излозите и другите изложни структури се наменети за места кои се специфични што се однесува до формата, димензиите и нивната намена, најчесто се наменети за деловни објекти или специфични прозорци со поголеми димензии.
Врати

Вратите се отпорни на зраци, имаат појака изолација за температура и глас…

Повеќе

Прозорци

Овие модерни прозорци се знак на докажан и спознат квалитет…

Повеќе

Структури

Витрините и структурите се употребуваат за монтажа во специфични места…

Повеќе

Ролетни

Ролетните се произведуваат од материали со висок квалитет по високи стандарди…

Повеќе

Партнери

Aluplast
Würth
Portos
Maco
Dr. Hahn

Преземи најновиот каталог

Кликнете на копчето “Преземи” да го преземете најновиот каталог на SolidPlast