Kur ndertoni per te ardhmen,zgjidhni ekspertin me te mire !

Kompania SolidPlast është bërë një sinonim i kualitetit dhe profesionalizmit në prodhimtarinë dhe montimin e dyerve, dritareve, vitrinave dhe strukturave. Përvoja shumë vjecare dhe profesionalizmi, janë ato që na japin këtë tipar dhe na bëjnë të qëndrueshëm në treg. Për ne e rëndësishme ka qenë dhe do të jetë që puna dhe prodhimet tona të jenë gjithmonë në funksion të nevojave dhe dëshirave të konsumatorëve.
Prodhimi i këtyre produkteve nga materiali i plastikës, për të cilën edhe është profilizuar kompania, kanë bërë një evolucion të suksesshëm në ndërtimtari, dhe kjo ka mundësuar që të ulet kostoja e ndërtimeve dhe sidomos të ulet kostoja e harxhimit të energjisë për objektet banesore, duke mundësuar freski gjatë verës dhe ngrohtësi gjatë dimrit. Ne ju ftojmë për bashkëpunim dhe ju urojmë punë të mbarë.

Eksperienca

Dritare- 14 vite
Dyer – 12 vite
Harmonika – 8 vite
Struktura – 6 vite

Prodhimet

Dyer

Këto dyer kanë profil PVC dhe përbëhen nga plastika me disa dhomëza të radhitura, të cilat mundësojnë që dera të jetë shumë stabile dhe njëkohësisht e mbrojnë atë nga deformimi. Ato janë rezistene ndaj rrezatimit,kanë izolim të avancuar ndaj temperaturës dhe zërit dhe janë të rrezistueshme ndaj zjarrit…

Dritare

Këto dritare moderne,prezentojnë një kualitet të dëshmuar dhe të mirënjohur. Ato prodhohën në forma, ngjyra dhe dimensione të ndryshme duke u përshtatur saktësisht me nevojat dhe vendet ku montohen.

Vitrina & Struktura

Vitrinat dhe strukturat ekspozuese shfrutëzohen për montim në vende specifike si për nga forma ashtu edhe nga dimensionet, sidomos për objekte bisnesi dhe dritare me dimensione më të mëdha dhe më specifike.
Dyer

Dyert janë rezistene ndaj rrezatimit,kanë izolim të avancuar ndaj temperaturës dhe zërit…

Më shumë

Dritare

Dritaret Këto dritare moderne,prezentojnë një kualitet të dëshmuar dhe të mirënjohur…

Më shumë

Struktura

Vitrinat dhe strukturat ekspozuese shfrutëzohen për montim në vende specifike…

Më shumë

Roleta

Roletat prodhohen nga materialet më kualitative dhe sipas standardeve më të larta

Më shumë

Partnerët tanë

Aluplast
Würth
Portos
Maco
Dr. Hahn

Shkarkoni katalogun më të ri.

Klikoni mbi butoni “Shkarko” për të shkarkuar katalogun më të ri të “Solid Plast”