Trendi Aluskin 8000
100% e riciklueshme
Profili me 6 dhoma
Lidhja e xhamave për mbrojtje më të madhe nga vjedhjet
Formimi i ujit të kondensimit në skajin e xhamit zvogëlohet ndjeshëm
ngushtësi më e mirë përmes 3 niveleve të vulosjes
pajisje sigurie me cilësi të lartë si standard
Thellësia e instalimit 85 mm
kombinimi optimal i izolimit termik, izolimit të zërit dhe stabilitetit
cilësi e testuar sipas ISO 9001