Thellësia e profilit 85 mm – energjikisht dhe vizualisht në nivelin më të lartë
IDEAL 8000® është një sistem dritaresh me një thellësi profili 85 mm. Duke kombinuar një thellësi të madhe profili me një dizajn filigran, aluplast krijoi një sistem dritaresh energjikisht dhe vizualisht sublim. Thellësia e madhe e profilit dhe gjashtë dhomat izoluese brenda profileve garantojnë izolim të jashtëzakonshëm termik dhe heshtje komode për t’ju bërë të ndiheni të qetë.

Përparësitë tuaja

 • trashësia e lustrimit deri në 59 mm në rastin e dizajnit gjysmë të zhytur
 • Uw prej 0,67 W/m²K mund të arrihet
 • Profili me 6 dhoma sistem gasket qendror me tre nivele mbylljeje dizajn delikat klasik i profilit
 • Përforcimet e çelikut brenda profileve sigurojnë qëndrueshmëri edhe të elementëve të mëdhenj të dritareve
 • trashësia e xhamit deri në 51 mm në rastin e dizajnit të zhytur
 • trashësia e lustrimit deri në 59 mm në rastin e dizajnit gjysmë të zhytur
 • Kanali i integruar i harduerit për nivelin më të lartë të mbrojtjes nga vjedhjet në dispozicion në dekorime të panumërta

Detaje teknike

 • Thellësia e ndërtimit 85 mm
 • Uf=1,0 W/m²K
 • Uw=0,83 W/m²K me xham standard-trefishtë me Ug=0,6 dhe Psi=0,040 W/mK
 • Uw=0.67 W/m²K opsioni më i mirë i mundshëm me xham të trefishtë me Ug=0.4 dhe Psi=0.030 W/mK
 • safetec brenda (sistemi i murit të profilit qendror)
 • Mbrojtje kundër hajdutëve deri në RC3
 • Izolimi i zërit deri në 48 dB (klasa e izolimit të zërit 5)
 • Lustrim deri në 51 mm
 • Shumë variacione dekori në dispozicion
 • E disponueshme me guaska alumini aluskin® (gamë e gjerë ngjyrash)
 • Versioni i zhytur, versioni gjysmë i zhytur
 • 6-dhomë-profil
 • Drenazhimi i fshehur është i mundur
 • Lidhja opsionale brenda (teknologji ngjitëse)

Thellësia e ndërtimit 70 mm
Sistemi i sigurt i rinovimit me mbrojtje të shtuar kundër vjedhjes: safetec brenda është mënyra e zgjuar për të parandaluar thyerjet.

Sigurt brenda
Mbrojtja më e mirë nga vjedhjet për kornizat tuaja të dritareve
Rrjeti shtesë i profilit të brendshëm për guarnicionin e tretë rreth kornizës së dritares përmirëson izolimin termik dhe parandalon hapjen e lehtë të brezit me forcë.

Ju mund të jeni të sigurt: me safetec brenda ju keni zgjedhur komponentin e përsosur të sigurisë për kornizën tuaj të dritares.

Jetë pa stres me teknologjinë e bërë nga aluplast®

Detaje teknike

 • Thellësia e ndërtimit 70 mm
 • Uf=1,2 W/m²K
 • Uw=0,96 W/m²K me xham standard-trefishtë me Ug=0,7 dhe Psi=0,040 W/mK
 • Uw=0.73 W/m²K opsioni më i mirë i mundshëm me xham të trefishtë me Ug=0.4 dhe Psi=0.030 W/mK
 • safetec brenda (sistemi i murit të profilit qendror)
 • Mbrojtje nga vjedhjet deri në RC3
 • Izolimi i zërit deri në 47 dB (klasa e izolimit të zërit 5)
 • Lustrim deri në 41 mm
 • Shumë variacione dekori në dispozicion
 • E disponueshme me guaska alumini aluskin® (gamë e gjerë ngjyrash)
 • Versioni i zhytur, versioni gjysmë i zhytur
 • 5-dhomë-profil
 • Drenazhimi i fshehur është i mundur
 • Lidhja opsionale brenda (teknologji ngjitëse)