Në anën e brendshme, një pjesë unike e drurit është duke përshtatur disa variante të kornizave të jashtme të aluminit.

Zbuloni uni_one koleksion i hapur

Mbulesa e jashtme:

ALUMINI
Një mburojë mbrojtëse alumini e aftë për ta bërë pajisjen të fortë dhe të qëndrueshme, duke përmirësuar karakteristikat izoluese dhe termo-akustike dhe duke minimizuar mirëmbajtjen.

Qoshet e kornizës së aluminit mund të lidhen mekanikisht përmes një nyjeje qoshe universale ose mund të saldohen.

Saldimi dhe veshja e mëposhtme realizohen sipas standardeve më moderne kundër korrozionit dhe mbrojtjes nga rrezet UV, për të mbrojtur plotësisht qoshet dhe për të rritur estetikën e produktit të përfunduar.

SISTEMET E BALLKONIT JULIET

SISTEMET E BALLKONIT JULIET