Për shkak të mundësive të gjera të instalimit, ai përshtatet në mënyrë të përkryer me dizajnet moderne të shtëpive. Opsioni me kapakun e kontrollit të brendshëm, mbulesën e kontrollit të jashtëm, si dhe një kuti të përgatitur për instalimin e blindës së jashtme janë argumente shtesë për zgjedhjen e SN5000®. Falë udhëzuesve të projektuar posaçërisht, paketa e jashtme e blindave me gjerësi deri në 90 mm mund të ngjitet lehtësisht. Grila me rul SN5000® disponohet opsionalisht me një rrjetë kundër mushkonjave, e cila është një zgjidhje e sistemit që krijon një tërësi koherente dhe ofron komoditetin e përdorimit të grilave të montuara lart. Për shkak të mundësive dhe varieteteve të tij unike, grila me rul SN5000® mund të përdoret si në tregjet polake ashtu edhe në ato të huaja.