Siguria

Trusted handyman services

Një vjedhje ndodh çdo katër minuta në Gjermani. Shumica e hajdutëve hyjnë nga një dritare. Ata jo vetëm që ju vjedhin paratë dhe gjërat e çmuara, por gjithashtu ju grabisin ndjenjën e sigurisë. Mbroni veten dhe të dashurit tuaj nga mysafirët e padëshiruar: Komponentët e sigurisë në produktet aluplast ofrojnë mbrojtje të lartë kundër vjedhjes në përputhje me rezistencën ndaj vjedhjes RC3.

HS-magis40 

Një lloj i veçantë, HS-magis40 nga Uniform është sistemi i ngritjes dhe rrëshqitjes që plotëson linjën minimaliste të magis40. Kompleti Uniform HS-magis40, si me kabinën me të njëjtin emër, bën të mundur instalimin e një dritareje me një seksion të ekspozuar të brezit prej vetëm 40 mm dhe një kornizë të fshehur në të njëjtën linjë me murin.

dritë, një veçori kryesore

format38 

format38 prezanton konceptin e mbivendosjes totale midis brezit dhe kornizës për të zvogëluar seksionin e ekspozuar të drurit brenda dhe aluminit jashtë në vetëm 38 mm. Kjo siguron 30% më shumë dritë në shtëpi, e cila përkthehet në hapësira të rinovuara dhe cilësi të përmirësuar të jetës.

Vlerat e shkëlqyera të izolimit dhe sigurisë

IDEAL 8000®

  • Thellësia e ndërtimit 85 mm

  • 1.0 W/m²K vlera Uf
  • 0,67 W/m²K Vlera më e mirë Uw

  • Deri në RC3 Siguria

  • Deri në 48db Izolimi i zërit

Jetë pa stres me teknologjinë e bërë nga aluplast®

sigurt brenda

Mbrojtja më e mirë nga vjedhjet për kornizat tuaja të dritareve

Rrjeti shtesë i profilit të brendshëm për guarnicionin e tretë rreth kornizës së dritares përmirëson izolimin termik dhe parandalon hapjen e lehtë të brezit me forcë.

Ju mund të jeni të sigurt: me safetec brenda ju keni zgjedhur komponentin e përsosur të sigurisë për kornizën tuaj të dritares.

Performanca

Përshkueshmëria e ajrit

Klasa 4 (arriti klasifikimin më të lartë).
Çfarë do të thotë kjo?
Pa rrjedhje ajri, pa rryma, pa pluhur dhe smog, kursim më i madh i energjisë dhe izolim akustik, atmosferë më komode.

Ngushtësia ndaj ujit

Metoda A Klasa E1050
(arriti klasifikimin më të lartë).
Çfarë do të thotë kjo?
Nuk ka rrjedhje me shpejtësi të erës 149 Km/h.

Rezistenca ndaj erës

Klasa C5 (arriti klasifikimin më të lartë).
Çfarë do të thotë kjo?
Asnjë dëmtim i fiksimeve, pa hapje të papritur të dritareve, siguri më e madhe për banorët.

Reduktimi i zërit

Izolimi deri në 46 dB.
Sigurohet futja në dritaren e xhamit të pllakës së xhamit të laminuar me reduktim të zhurmës, duke arritur nivele të jashtëzakonshme të zbutjes së zërit.

Kursim energjie

Vlerat e transmetimit termik “U” midis 0,7 W/m²k dhe 1,2 W/m²k.
Çfarë do të thotë kjo?

Komoditet brenda ndërtesës në të gjitha kushtet e motit, reduktim i humbjes së nxehtësisë dhe optimizim i energjisë.

Certifikatat

Certifikata FSC – për dru nga kulturat pyjore të kontrolluara
Qualicoat – për certifikimin e procesit të veshjes me pluhur alumini

Një fortesë inovacioni