HST shiber pvc2022-05-11T20:03:16+00:00

Kurseni kostot e ngrohjes me termoizolim ideal

Dera me ngritje dhe rrëshqitje 85 mm është e disponueshme në tre dizajne të ndryshme: nga versioni bazë që plotëson të gjitha kërkesat e Rregullores më të fundit Gjermane të Kursimit të Energjisë deri te versioni standard me izolim termik shtesë deri në versionin premium me të shkëlqyer, vlerat e izolimit termik të nivelit pasiv të shtëpisë.

Bazë

Uf value = 1.6 W/m²K

Pragu i rregullt

Standard

Uf value = 1.3 W/m²K

Pragu i thyer termikisht

Premium

Uf value = 1.1 W/m²K

Me pragun GRP:

Pa pengesa? Sigurisht!

Qëllimi: liri absolute e lëvizjes për të gjithë ata që janë të kufizuar në lëvizjen e tyre. Prandaj, dera me ngritje dhe rrëshqitje 85 mm është e disponueshme në një version pa pengesa. Korniza e derës, e cila duket si një dysheme e vazhdueshme, tani përfshin një prag të sheshtë për një kalim të rehatshëm dhe pa pengesa nga brenda në jashtë. Është e lehtë për t’u hapur dhe mbyllur – edhe me elementë shumë të mëdhenj.

Dera me ngritje dhe rrëshqitje me prag pa pengesa plotëson kërkesat e kërkuara nga DIN 18040 “Ndërtim pa pengesa”.

Detaje teknike

Bazë2022-05-11T19:52:45+00:00

Thellësia e ndërtimit 85 mm
Uf=1,6 W/m²K
Uw=0,92 W/m²K me xham standard-trefishtë me Ug=0,6 dhe Psi=0,040 W/mK
Uw=0.76 W/m²K opsioni më i mirë i mundshëm me xham të trefishtë me Ug=0.4 dhe Psi=0.030 W/mK
pragu
Binar udhëzues alumini
Mbrojtje nga vjedhjet deri në RC2

Izolimi i zërit deri në 44 dB (klasa e izolimit të zërit 4)
Lustrim deri në 51 mm
Gama e gjerë e opsioneve të petëzimit
E disponueshme me guaska alumini aluskin® (gamë e gjerë ngjyrash)
Drenazhimi i fshehur është i mundur
Opsioni pa pengesa
opsioni i kornizës së rregullimit

Standard2022-05-11T19:54:16+00:00

Thellësia e ndërtimit 85 mm
Uf=1,3 W/m²K
Uw=0.87 W/m²K me xham standard-trefishtë me Ug=0.6 dhe Psi=0.040 W/mK
Uw=0.71 W/m²K opsioni më i mirë i mundshëm me xham të trefishtë me Ug=0.4 dhe Psi=0.030 W/mK
Pragu i thyer termikisht
Shirit udhëzues alumini
Mbrojtje kundër hajdutëve deri në RC2

Deri në 44dB
Lustrim deri në 51 mm
Gama e gjerë e petëzimit në dispozicion
E disponueshme me guaska alumini aluskin® (gamë e gjerë ngjyrash)
Drenazhimi i fshehur është i mundur
Opsioni pa pengesa
Kornizë fikse opsionale

Premium2022-05-11T19:55:40+00:00

Thellësia e ndërtimit 85 mm
Uf = 1,1 W/m²K
=0,80 W/m²K me xham standard-trefishtë me Ug=0,6 dhe Psi=0,040 W/mK
Uw=0.63 W/m²K opsioni më i mirë i mundshëm me xham të trefishtë me Ug=0.4 dhe Psi=0.030 W/mK
Pragu i bërë nga uPVC me fibër qelqi të përforcuar
Binar udhëzues i bërë nga uPVC me fibra xhami të përforcuar
Mbrojtje nga vjedhjet deri në RC2

Izolimi i zërit deri në 44 dB (klasa e izolimit të zërit 4)
Lustrim deri në 51 mm
Gama e gjerë e opsioneve të petëzimit
E disponueshme me guaska alumini aluskin® (gamë e gjerë ngjyrash)
Drenazhimi i fshehur është i mundur
Opsioni pa pengesa
opsioni i kornizës së rregullimit

Go to Top
child porn child porn child porn child porn child porn dolandırıcı anasi sikişken Türk Porno izle Twitter Türk ifşa
child porn child porn child porn child porn child porn dolandırıcı anasi sikişken Türk Porno izle Twitter Türk ifşa child porn çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu child porn çocuk pornosu child porn child porn child porn child porn child porn child porn child porn child porn child porn child porn çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu child porn çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu çocuk pornosu google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you google fuck you