Historia

Kompania Solid Plast është themeluar në vitin 1992 në Tetovë.

Kompania Solid Plast është bërë një sinonim i kualitetit dhe profesionalizmit në prodhimtarinë dhe montimin e dyerve, dritareve, vitrinave dhe strukturave. Përvoja shumë vjecare dhe profesionalizmi, janë ato që na japin këtë tipar dhe na bëjnë të qëndrueshëm në treg. Për ne e rëndësishme ka qenë dhe do të jetë që puna dhe prodhimet tona të jenë gjithmonë në funksion të nevojave dhe dëshirave të konsumatorëve.

Prodhimi i këtyre produkteve nga materiali i plastikës, për të cilën edhe është profilizuar kompania, kanë bërë një evolucion të suksesshëm në ndërtimtari, dhe kjo ka mundësuar që të ulet kostoja e ndërtimeve dhe sidomos të ulet kostoja e harxhimit të energjisë për objektet banesore, duke mundësuar freski gjatë verës dhe ngrohtësi gjatë dimrit. Ne ju ftojmë për bashkëpunim dhe ju urojmë punë të mbarë.

0+
Vite përvojë
0+
Punëtorë
0+
Vende eksport
0+
Projekte